Over ons

RegioGroen BV valt onder Stadswerk072 NV. Stadswerk072 NV voert in opdracht van, voornamelijk, de gemeente Alkmaar beleids-, investerings- en uitvoeringstaken uit aan boven- en ondergrondse infrastructuur zoals wegen, bruggen openbare verlichting, afvalinzameling, openbaar groen en riolering. Gemeente Alkmaar is eigenaar van Stadswerk072 NV.

 

Algemeen

RegioGroen werkt voornamelijk in de regio Noord Kennemerland. Het bedrijf telt ongeveer 100 werknemers en wij voeren een keur aan werkzaamheden uit op het gebied van groenvoorziening en reiniging.

De basis van het succes is eerlijkheid, vakmanschap en de zorg voor onze medewerkers met een achterstand op de arbeidsmarkt. Deze mensen werken onder kwalitatief goede begeleiding. Ze zijn bovendien zeer betrokken bij het werk, tonen veel inzet en zijn zeer enthousiast.

 

Diensten

Met RegioGroen haalt u een gerenommeerde specialist in huis. In overleg met u zoeken wij naar de meest optimale en duurzame oplossing voor uw project, of dit nu aanleg of onderhoud betreft. Voor elk groenproject, van klein- tot grootschalig, verzorgen wij zowel de voorbereiding als uitvoering zelfstandig. Dat werkt zeer efficiënt. Zelfs bij calamiteiten staan onze teamleiders en hun medewerkers klaar om de klus professioneel te klaren!

 

Missie en visie

RegioGroen  streeft naar langdurige relaties met zijn opdrachtgevers die erkennen dat medewerkers met een achterstand tot de arbeidsmarkt bijzondere capaciteiten hebben en een kans verdienen. Graag geven we daar samen met u vorm aan. Gelukkig telt onze regio veel bedrijven die de maatschappelijke waarde ervan inzien én die hun verantwoordelijkheid willen nemen.